Grafische Vormgeving

Signing & websites

We beginnen met het bespreken van de wensen. Ondertussen wordt er gekeken naar de uitvoering en de producent. Ik zorg voor een samengestelde offerte van het grafische werk en de productie door derden. Na akkoord wordt het ontwerp gemaakt. Hierna volgt het proces met direct aanspreekpunt.

Bij grafische opdrachten wordt gewerkt op basis van het uurtarief à € 60,- ex btw. Vooraf wordt dit helder besproken en maak ik een offerte. Na akkoord begint de opmaak. Tijdens de uitwerking worden tussentijds digitale (pdf) proefdrukken gemaakt. De eerste twee versies zijn kosteloos. Bij meerdere malen proefdrukken wordt een meerprijs in rekening gebracht.

Kaarten

Elk kaartje is anders in formaat, papiersoort, hoeveelheid en details (bijvoorbeeld foliedruk, touwtjes, enveloppen, labels etc.). Het is leuk om een complete set te maken met bijpassende etiketten.
Handig om alvast te oriënteren op een type kaart of stijl voordat een offerte wordt opgevraagd. Op Pinterest is genoeg inspiratie te vinden.

DOELGROEP

Hoe belangrijk is vormgeving? Dit is een vraag die vaak gesteld wordt door klanten. Vaak wordt gedacht dat content leidend is en het puur om de boodschap gaat die u wilt overdragen. Dit klopt deels, content is namelijk erg belangrijk! Maar goede vormgeving zorgt ervoor dat de boodschap ook daadwerkelijk gelezen wordt. Als de doelgroep een tal van berichten ziet is het aan de vormgeving de taak om er uit te springen.

In goed overleg wordt er aandacht besteed aan de juiste doelgroep.

Studio VOICI
Bijsterweg 46
4471 PR Oud-Sabbinge

06-50930912
info@studiovoici.nl
www.studiovoici.nl

KVK     50298240
BTW    NL001705101B49 

Algemene voorwaarden

footer_creativity_never_goes_out

Vormgeving 2020 Studio VOICI | Mede mogelijk gemaakt door BIZMO